Naplóelemző megoldást mutatott be a ZURIEL

A múlt heti Informatikai Biztonság Napja Konferencián a ZURIEL bemutatta saját fejlesztésű napló menedzsment rendszerét, melyet elsősorban a pénzügyi és más erős biztonsági elvárásokkal szembesülő iparágak számára alkottak meg.

A LOGalyze márkanéven forgalomba kerülő, teljes mértékben hazai fejlesztésű szoftver képes inhomogén, erősen szegmentált hálózatokból is biztonságos csatornán összegyűjteni a naplófájlokat, megbízhatóan eltárolni azokat SQL adatbázisba, és erős biztonsági előírású környezetbe is alkalmas elemzéseket végezni.

A legmagasabb biztonsági elvárásoknak is megfelelő naplómenedzsment rendszert a ZURIEL eredetileg a Garancia Biztosító Zrt. számára fejlesztette ki. Az ügyfél elvárásai azonban olyan magasak voltak, hogy mire a fejlesztés befejeződött, egy minden követelménynek megfelelő, hiánypótló eszköz került ki a fejlesztők kezéből.

"Amikor felkértek minket a megoldás kifejlesztésére, alig hittük el, hogy nincs megfelelő termék a piacon. Úgy tűnik, a naplómenedzsment egyelőre nem annyira felkapott téma a biztonságtechnikán belül, hogy a nagy cégek rámozduljanak. Mi viszont úgy látjuk, hogy ez egy rendkívül gyorsan fejlődő terület, amire érdemes lehet fókuszálnunk." - mondta Gombos Szabolcs a ZURIEL ügyvezetője.

A terméket egyelőre csak Magyarországon hozza forgalomba a ZURIEL, ahol minden olyan céget megcéloznak vele, ahol szükséges lehet a napló fájlok gyűjtése és elemzése.

"A LOGalyze árát úgy határoztuk meg, hogy jelenleg nincs alternatívája. Ha ma Magyarországon valaki naplófájlokat szeretne kezelni, akkor LOGalyze-t fog vásárolni." - folytatta Gombos a termék piaci pozícionálásával kapcsolatban.

Copyright © 2002-2009 ZURIEL Kft. Minden jog fenntartva. Design: Frontline Communications | Tárhely: ZURIEL.net
Share/Save/Bookmark