Media Streaming

Az egyre jobban terjedő széles sávú internet-hozzáférés forradalmasítja a tartalom-szolgáltatást, hiszen ennek köszönhetően az eddigi szöveges és képi információ sokkal gazdagabb, látványosabb tartalommal egészíthető ki.

A szolgáltatást azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik élő vagy előre rögzített videó- vagy hanganyagaikat egyidejűleg több felhasználónak kívánják elérhetővé tenni az interneten. Szervereinken a ma legkedveltebb, legelterjedtebb és legtöbbet bizonyított minőségi internetes mozgókép- és hangátviteli megoldások érhetők el (Windows Media Services, Flash Video, QuickTime, SHOUTcast), melyeket neves nemzetközi vállalatok is nagy sikerrel használnak fel zenék, zenerészletek, teljes filmek, illetve filmrészletek online sugárzásához.

Élő adások közvetítése (Live streaming)

A ZURIEL media szerverei segítségével Ön élő adásokat közvetíthet Windows Media (WMV, WMA), Flash Video (FLV, MP4), QuickTime (MP4) vagy MP3/AAC+/Ogg Vorbis formátumban. Ehhez nincs másra szüksége, csak egy PC-re (az encoder szoftvert mi biztosítjuk), vagy egy encoder hardverre, (IP) kamerára. A szervereket és a megfelelő sávszélességet a ZURIEL biztosítja.
Igény esetén operatőr stábot is biztosítunk, stratégia partnerünk a Trend Pictures.
Tovább

Előre rögzített adások streaming szerverrel (Video/Audio On Demand)

Ha hosszabb hang- ill. videóanyagait szeretné széles közönség számára elérhetővé tenni, akkor vegye igénybe Video/Audio On Demand szolgáltatásunkat Windows Media (WMV, WMA), Flash Video (FLV, MP4), QuickTime (MP4) vagy MP3 formátumban. A videó/audió fájljait csak fel kell másolnia szervereinkre, a többi a ZURIEL Media hálózat dolga.
Előnye: a felhasználóknak nem kell az egész filmet/hanganyagot letölteniük a gépükre, az adás rögtön elkezdődhet.

Progressive download

Ha rövidebb anyagokat szeretne elérhetővé tenni, valószínűleg nincs szüksége valódi streaming szerverre, elég lehet egy erre a feladatra konfigurált speciális webszerver. A ZURIEL Media Streaming dedikált webszerverei képesek több 10000 felhasználó párhuzamos kiszolgálására.


Kapcsolódó oldalak:

streaming.lap.hu

Legyen online rádiód! - Rádiózz.hu

Copyright © 2002-2009 ZURIEL Kft. Minden jog fenntartva. Design: Frontline Communications | Tárhely: ZURIEL.net
Share/Save/Bookmark