Szerverüzemeltetés

Érzékeny üzleti folyamatokat kiszolgáló szerverek megfelelő színvonalú üzemeltetéséhez gyakran jelenthet problémát szakembert találni. Kérdésként merülhet fel továbbá, hogy megéri-e egyáltalán foglalkoztatni különleges kompetenciákkal rendelkező specialistákat, miközben a munka nagy részét technikusok is elvégezhetik.

Sokszor fordul elő az is, hogy egy szervezetnek szüksége lenne ugyan kettő, három vagy akár négy különböző területhez értő rendszeradminisztrátorra, de egyiknek sem tud napi néhány óránál több feladatot adni.

A fenti problémák megoldására hoztuk létre IT outsource szolgáltatásainkat. Nemzetközi minősítéseket szerzett mérnökei révén a ZURIEL igen változatos és magas szintű kompetencia-portfólióval rendelkezik, mely szakértelmet outsource partnerként bocsátja ügyfelei rendelkezésére. Szolgáltatásaink igénybevételével ügyfeleink a piacon elérhető legmagasabb szintű szakértelmet kapják, miközben üzemeltetési költségeiket is kézben tarthatják.

Legyen a ZURIEL cége IT osztálya!

Megoldásaink

 

Tanácsadás, tervezés

 

Rendszer-adminisztráció

 

Felügyelet

 

Adatmentés

 

Support

 

A ZURIEL segít megtervezni IT alapinfrastruktúráját, beleértve fileszerverek, levelező rendszerek, webszerverek, alkalmazás szerverek, adatbázis szerverek, határvédelmi rendszerek és hálózati eszközök kiépítését.
Sok éves tapasztalatunkat felhasználva segítünk megtervezni és kivitelezni a kisvállalati környezetektől a nagyvállalati cluster rendszerekig és szerverfarmokig, a hozzájuk tartozó diszkalrendszerekkel, hálózati infrastruktúrával együtt szinte bármilyen rendszert, függetlenül az alkalmazott hardverektől és operációs rendszerektől.

Módszereink

 

Rendszerfelügyelet

 

Távfelügyelet

 

Támogatás

 

Rendszerfelügyeleti szolgáltatásunk keretében a ZURIEL monitoring rendszerei folyamatosan figyelik a szerződött partnerek eszközeit akár szolgáltatási (port) szinten.

Állapotmonitorozás
Folyamatosan figyeljük az üzemeltetett rendszerek szolgáltatásaink állapotát és szolgáltatáskiesés, lassulás, hibás működés esetén értesítjük az épen ügyeletes kollégánkat, és szükség esetén az ügyfelet is akár HelpDesk rendszeren keresztül, akár e-mailben, SMS-ben.

Teljesítménymonitorozás
Akár online nézhető statisztikáink segítenek a szűk keresztmetszetek megtalálásában, a hibakeresésben. Statisztikákat készítünk a rendszerek terheltségéről, többek között pillanatnyi processzorterhelésről, memória ás lemezfoglalásról, webszerver, adatbázis szerver terhelésről, mailqueue méretéről, beérkező kérések számáról.

Copyright © 2002-2009 ZURIEL Kft. Minden jog fenntartva. Design: Frontline Communications | Tárhely: ZURIEL.net
Share/Save/Bookmark