Újdonságok

Megérkezett a LOGalyze 4.1.7-es kiadása

Megjelent a LOGalyze központi loggyűjtő és elemző rendszer legújabb kiadása! A 2018. május 31.-én megjelenet 4.1.7-es verzióban pár apróbb fejlesztés mellett megjelent a Java 9, 10 támogatása.
Letölthető innen: www.logalyze.com/downloads

Megérkezett a LOGalyze 4.1.6-os kiadása

Megjelent a LOGalyze központi loggyűjtő és elemző rendszer legújabb kiadása! A 2017. október 20.-án megjelenet 4.1.6-es verzióban kifejlesztésre kerültek az esemény fül alatti esemény kezelő felületek, valamint megújításra kerültek a használt forrás-könyvtárak.
Letölthető innen: www.logalyze.com/downloads

Megérkezett a LOGalyze 4.1.5-ös kiadása

Megjelent a LOGalyze központi loggyűjtő és elemző rendszer legújabb kiadása! A 2017. április 10.-én megjelenet 4.1.5-es verzió leginkább hibajavításokat tartalmaz, néhány kisebb további fejlesztés mellett.
Letölthető innen: www.logalyze.com/downloads

Megérkezett a LOGalyze 4.1.4-es kiadása

Megjelent a LOGalyze központi loggyűjtő és elemző rendszer legújabb kiadása! A 2016. december 30.-án megjelenet 4.1.4-es verzió leginkább hibajavításokat tartalmaz, néhány kisebb tovább- és új fejlesztés mellett.
Letölthető innen: www.logalyze.com/downloads

Sajtóközlemény: Lézer technológiájú kristály bontási eszköz fejlesztése

Zuriel Kft. kiemelt partnere az Advanced Network Technologies (ANT) vezetésével folyó „Lézer technológiájú kristály bontási eszközök fejlesztése” projekt a végéhez ért. A fejlesztés a „GOP-1.1.1-11-2012-0171” pályázati konstrukció keretében jött létre.

Nyílt forráskódú lett a LOGalyze 4.1

Mostantól ingyenesen letölthető a LOGalyze központi naplógyűjtő és elemző szoftver legújabb, 4.1-es verziója.

Részletek a LOGalyze weboldalán: http://www.logalyze.com/

Sajtóközlemény: Elkülönített naplóelemzés a LOGalyze-ban

Napjainkban a naplók központi gyűjtésének és elemzésének fontossága egyre gyakrabban kerül előtérbe. Ennek a folyamatnak a természetes velejárója, hogy a begyűjtött adatok mennyisége óriási, egy adott időszeletre egyre több független logsor jut. A nagy mennyiségben egyre nehezebb az eligazodás, nem is beszélve az adathalmaz kezeléséről.
Logsorok millióinak, milliárdjainak kezelését teszi könnyebbé a LOGalyze új fejlesztése, aminek segítségével átláthatóbbá válik az indexelt adatok kezelése.

Bankártyás fizetés a ZURIELnél

Mostantól a ZURIEL által kiállított számlákat a http://www.szerverdoktor.hu oldalról indulva bankártyával is kifizethetik ügyfeleink a PayPal online fizetési rendszert használva. Az új szolgáltatás leegyszerűsíti és meggyorsítja a fizetési folyamatot.

A szolgáltatás igénybe vételéhez nincs szükség regisztrációra, csupán a kiállított számlán szereplő 4 adatot kell megadni. Rendszerünk ellenőrzi az adatok valódiságát, és ha a számla még nem kiegyenlített, akkor átküldi a felhasználót a fizetési oldalra.

Karnyújtásnyira a valódi online mozi élmény

Országos kísérleti próbaadás a Magyar Öregfiúk Válogatott mérkőzésén (szombat 15.00)

Eddig az Internetet két módon használtuk filmek nézésére: letöltöttük a megfelelő minőségű fájlt, hogy majd később megnézhessük, vagy streaming videóként alig élvezhető minőségben "tévéztünk". Egyik megoldás sem helyettesítheti a televíziózás valódi élményét, mert vagy körülményes a használata, vagy túl alacsony a minősége egy átlagos internetkapcsolaton keresztül.

Férfi röplabda bajnoki döntő, élő közvetítés, csak tőlünk!

Magyarországon, a férfi röplabdasportban elsőként élő egyenes adásban a ZURIEL Media Streaming szolgáltatását használva közvetítjük a bajnoki döntő első és harmadik mérkőzését az interneten!
Április 29-én, kedden 18 órától és május 3-án, szombaton 18 órától Kométa Kaposvár SE - Phoenix-Mecano Kecskemét rangadó a világhálón.

A mérkőzéseket a http://somogysportja.hu/onlinekozvetites.htm címen.

Forrás: Somogy Sportja Online

Copyright © 2002-2009 ZURIEL Kft. Minden jog fenntartva. Design: Frontline Communications | Tárhely: ZURIEL.net
Share/Save/Bookmark